logo skoleni-kurzy

MS ACCESS ZAKLADNI KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Aktuální otázky vypořádání společného jmění manželů se zaměřením na rozhodovací praxi Nejvyššího soudu České republiky (pro mírně pokročilé a pokročilé) - Aliaves Co., a.s.
Cíl semináře Seminář určený posluchačům alespoň se základními znalostmi společného jmění manželů bude zaměřen na některá složitější témata spojená se společným jměním manželů promítající se do právních otázek spojených s vypořádáním společného jmění manželů. Výklad bude zaměřen na řešení praktic

^

 

 

MS ACCESS ZAKLADNI KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • Základní lektorské dovednostiTrainer Skills FundamentalsPodrobnosti
  • MS Access - práce s daty v relačních databázíchMS Access - Working with database for beginnersPodrobnosti
  • MikroTik - základní kurzMikroTik BasicsPodrobnosti
  • PowerShell - základní školení PowerShell for AdministratorsPodrobnosti
  • ISTQB® Certifikovaný tester základní úrovněPodrobnosti


MS Access - základní kurz
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

MS Access - základní kurz

Základní délka kurzu jsou dva dny. Výuka probíhá na počítačové učebně vybavené datovým projektorem. Optimální počet posluchačů v kurzu je šest až osm. Každý posluchač má k dispozici samostatný počítač a obdrží zdarma kvalitní literaturu ke kurzu . V průběhu kurzu je k dispozici občerstvení a během přestávek možnost volného přístupu na internet. Základním předpokladem k úspěšnému zvládnutí tohoto kurzu je alespoň základní znalost Windows. Cílem kurzu je naučit se základní práce s databázovým programem MS Access a vytvářet v něm jednoduché databáze. Účastníci kurzu se naučí pracovat s tabulkami, vytvářet výběry z tabulek a formulářové sestavy pro zadávání dat. Uložené údaje budou umět exportovat a dále s nimi pracovat.Kurz je rozdělen do bloků s následujícím přehledem probírané látky: Základy práce s programem MS Access Práce s tabulkou, relace mezi tabulkami a další pomocné akce s tabulkami Tvorba jednoduchých dotazů pomocí průvodce i ručně Dotazy z několika tabulek, dotazy se souhrnem Akční dotazy: vytvářecí, přidávací, aktualizační, odstraňovací Tvorba jednoduchého formuláře z dat tabulek i dotazů

Další práce s formuláři včetně propojených formulářů Sestavy a jednoduchý tisk dat sestav, tabulek a dotazů Tvorba jednoduché i složitější sestavy Opakování a procvičení probrané látky Po absolvování kurzu obdrží každý účastník osvědčení o absolvování kurzu - certifikát.Rozsah výuky a organizace výuky: Celková délka kurzu jsou dva školicí dny, vždy 9:00 – 16:00 hodin. Kurz probíhá ve skupinách prezenční formou na učebně. Součástí kurzu je malé občerstvení, nealkoholické nápoje a káva nebo čaj. Všichni účastníci obdrží ke kurzu studijní materiály, případně kvalitní literaturu k dalšímu studiu. Kurz vždy probíhá na našich pražských učebnách. V případě dohody s účastníky je možno kurz absolvovat internátně na našem vzdělávacím středisku na Zbirohu (.kvasek.cz), nebo na našich učebnách na Karlovarsku. Kurz vyučuje tým zkušených lektorů: Ing. Marek Laurenčík, MBA, Ing. Michal Bureš, CSc., Jan Andrš, Ing. Martin Štěpánek a další odborníci k některým dílčím tématům kurzu . pocitacove-vzdelavani - kurz - ms-access-pro-zacatecniky - ms-access-pro-zacatecniky.pdf


... Zpět ke kurzu  -> MS Access - základní kurz



JUBELA, s.r.o.

Školící a konzultační společnost v oblasti počítačových kurzů
Jsme společnost, zabývající se výukou a konzultacemi počítačových programů, správou a údržbou firemních počítačových systémů a konzultacemi v oblasti počítačového hardware. Mezi našimi dlouhodobými klienty jsou vedle velkého množství obchodních, výrobních a konzultantských firem i velké známé české firmy.
Víme velmi dobře, že komplexní řešení je to, co každý kdo s výpočetní technikou začíná, či její využití hodlá modernizovat, potřebuje nejvíce. A nabídnout takové řešení pohotově, na profesionální úrovni a v příznivé cenové relaci je to, o co nám jde především. Naši poradci a specialisté jsou odborníci, kteří dlouhodobě pracovali a získávali zkušenosti u významných pražských obchodních i výrobních společností a poradenských agentur.


JUBELA, s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Umělá inteligence v manažerské praxi Nová éra produktivity v květnu 2024 - Praha 1
^